Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afkan Ala'yı duygulandıran köy

Afkan Ala'yı duygulandıran köy

Politika Haberleri

Erzurum'un Oltu İlçesi'ndeki babaevinde gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, ziyaret için gittiği Gökçedere Köyü'nde duygusal anlar yaşadı.

"Derebaşı Köyü'nde otururken Oltu'daki okula haftasonları gidiş gelişlerimde bu köyde mola verirdik. Ya da buraya kadar yürüyerek gelip, buradan traktörlere binip ilçeye giderdik. Buranın halkı çok misafirperverdir. Karda kışta yürüdüğümüz için üşürdük ve bu köyün insanı bizleri evlerine alır ısıtırdı. Buradaki insanların bana ve arkadaşlarımıza yaptığı iyilikleri unutmam mümkün değil. 30 Mart yerel seçimlerinde oylarınızı bize vereceğinize eminim. Bugüne kadar yaptığım hizmetler bundan sonra yapacağım hizmetlerin teminatıdır" diye konuştu.

KAHVEDE KETE YEDİ

Seçim otobüsünden inerek tekrar vatandaşlarla görüşen İçişleri Bakanı Efkan Ala, girdiği kahvede kendisine ikram edilen köy ketesinden yedi. 86 yaşındaki Hidayet Yıldız, köylerine ilk kez bir bakanın geldiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Bakan Ala ve beraberindeki daha sonra Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...