Bursaspor'dan Karabük'e çok sert cevap!

Bursaspor'dan Karabük'e çok sert cevap!

SPOR Haberleri

Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan'ın açıklaması sonrası Bursaspor resmi internet sitesinden bu açıklamaya cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor Kulübü, Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan'ın açıklamasına bu cevabı verdi. İşte o açıklama; "Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan'ın futbolcumuz Enes Ünal ve karşılaşmaya dair açıklamalarını şiddetle kınıyoruz.Maçın hakemi karşılaşmada hatalar yapmıştır görüşüne katılmaktayız ancak bu hataları Bursaspor aleyhine yapmıştır. Hava topunda elle müdahale sonrası verilmeyen penaltımızdan bahsetmeyen Mustafa Yolbulan'ın kale arkası kameralarından gelen görüntüleri izlemeden oyuncumuz Enes Ünal hakkında çirkin ve iftira niteliği taşıyan ithamlarda bulunmasını akıl tutulması olarak görüyoruz.

Mustafa Yolbulan'ın ofsayt olduğu apaçık ortada olan kaleci ile karşı karşıya kalma pozisyonunu maça dair savunma ve övünme bahsi yapması ardından hırsızlık, çalmak gibi kavramlarla erdemli olma ithamında bulunması çarpık ve çelişkili bir düşünce yapısının yansımasıdır bunu kendisine hatırlatır, kamuoyunun da takdirine sunarız. Son yıllarda sayıları hızla artan emek hırsızı futbolcular için hakemi aldatmaya yönelik kartlar gören Karabükspor oyuncularına bakması gereken Mustafa Yolbulan'ın, Türk futbolunun geleceğini çalan kişileri görmek için de çatışmayı körükleyici başkan ve yönetici açıklamalarının en son örneğini oluşturan kendi açıklamalarına ve aynaya bakmasında fayda vardır.

Kardemir Karabükspor Kulübü oyuncusu Yiğit'in maç içinde ve maç sonunda yaptığı hareketleri görmeyen, Şener'in ceza sahasında düşürülmesine konuşmasında yer vermeyen, ceza sahası içinde elle topa müdahaleden ve verilmeyen penaltımızdan hiçbir şekilde bahsetmeyen, sahadaki kötü oyunu hakeme fatura etmek isteyen ve bu açıklamalarıyla zavallı bir duruma düşen Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan ve yardımcılarının her gazeteci gördüğünde açıklama yapma gereği duyan yönetici hastalığına tutulduğunu düşünüyoruz.

Bursaspor'un ve Türk futbolunun karakter ve futbolcu olarak göz bebeği olan Enes Ünal'ın adını ağzına hiç almaması gerekenlerin bir de mesnetsiz açıklamalarla suçlayıcı ithamlarda bulunması karşısında oyuncumuzun yanında olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini isteriz. Enes Ünal'ın performansının ve kişiliğinin bizler için gurur vesilesi olduğunu açıklamak isteriz.
Bursaspor camiası olarak hakkımızda yapılan açıklamalara, üzerimize oynanacak oyunlara sessiz kalmayacağımızı belirtmiştik. Bu açıklamaya ek olarak sert tepki göstermeye devam edeceğimizin de tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.
Bursaspor Kulübü"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...