Emekli maaşıyla sokak kedilerine bakıyor

Emekli maaşıyla sokak kedilerine bakıyor

YAŞAM Haberleri

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen Abdullah Atay, aldığı yiyeceklerle sokak kedilerinin karnını doyuyor.

Seyrancık Mahallesi'nde yaşayan Atay, evinin bahçesine toplanan 20 sokak kedisini tavuk, balık, makarna ve çeşitli yiyeceklerle besliyor.
Atay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kedilere hobi olarak baktığını belirterek, "Benim yaptığımı herkesin yapması gerek. İnsanları nasıl seviyorsak, hayvanları da sevelim" diye konuştu.
Yaklaşık 20 sokak kedisine baktığını anlatan Atay, şunları söyledi:
"Kedilerin sayısı mart ayının girmesiyle biraz azaldı. Emekli paramla aldığım yiyeceklerle onlara bakıyorum. Benim yaptığım, zevk işi ve yaşam tarzıdır. Onların doyması, şefkatle bana bakmaları beni mutlu ediyor. Çok huzur buluyorum ve onları çok seviyorum. Köy okullarındaki öğrencilerim gibi onlara bakarak şefkat gösteriyorum. Onlar da beni çok seviyor."AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...