Akhisar 12 sene sonra 6 gol yedi

/ Kaynak: DHA
Akhisar 12 sene sonra 6 gol yedi

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'a deplasmanda 6-1 yenilerek şoka giren Akhisar Belediyespor, 12 yıl sonra ilk kez bir maçta kalesinde 6 gol gördü.

Spor Toto Süper Lig'de UEFA Kupası'na katılma hayalleri kurduğu bir dönemde Galatasaray'a deplasmanda 6-1 yenilerek şoka giren Akhisar Belediyespor, 12 yıl sonra ilk kez bir maçta kalesinde 6 gol gördü.Daha önce en farklı yenilgisini 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele ettiği 2001-2002 sezonunun 27'inci haftasında 6-0'lık skorla Muğlaspor deplasmanında alan yeşil siyahlı ekip, o tarihten bu yana hiçbir maçta kalesinde 6 gol görmedi.Uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray karşısında takımının 6-1'lik yenilgisine engel olamayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise hatalardan ders alacaklarını söyledi. Mağlubiyeti unutup, Medical Park Antalyaspor maçını düşünmek zorunda olduklarını dile getiren Hamzaoğlu'nun bu karşılaşmada kalede, savunmada ve orta alanda geniş çaplı operasyona gitmesi bekleniyor. Akhisar Belediyespor'da Merter ve Kenan'ın cezası biterken, Uğur cezalı duruma düştü.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...