Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de ikinci şok!

/ Kaynak: AA
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de ikinci şok!

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'de sakatlığı geçmeyen Egemen Kormaz takımdan ayrı çalışırken, bir kötü haber de Meireles'ten geldi.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile yarın deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı. nbsp;Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları bildirildi. nbsp;Tedbir amaçlı olarak dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu ile Salih Uçan antrenmana katılırken, Bruno Alves'in özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. nbsp;Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı antrenmanı, sol dizinde ağrıları olduğu için yarıda bırakan Egemen Korkmaz'ın, çekilen MR sonucunda sol diz ön çapraz bağ alt yapışma yerinde ödem ve iç yan bağda kanama tespit edildiği, milli oyuncunun tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü ifade edildi.
Bu arada antrenmanın ikinci bölümünde sırtında ağrıları olan Raul Meireles'in, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktığı belirtildi.
Fenerbahçe, Sahiba Gökçen Havalimanı'nda kalkacak özel uçakla Trabzon'a, oradan da kara yoluyla konaklayacağı Rize'ye hareket edecek.
- Kadro belli oldu
Sarı-lacivertlilerin, Trabzon'a gidecek 20 kişilik futbolcu kadrosu belli oldu. nbsp;Sakatlığı bulunan Egemen ile antrenmanı yarıda bırakan Meireles de kadroya dahil edildi. Fenerbahçe'de, Trabzon'a gidecek futbolcular şunlar: nbsp;Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...