Selami Şahin Enrique Iglesisas ile düet yapacak!

Selami Şahin Enrique Iglesisas ile düet yapacak!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Selami Şahin yeni albüm hazırlığı içerisinde olduğunu hayranlarıyla paylaştı. Şahin, dünyaca ünlü şarkcı ile düet yapacağını da söyledi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği altında düzenlenen etkinlikte Yeni şarkılarının hikayelerini anlatarak dinleyenlere duygusal anlar yaşatan Selami Şahin, "Kadınlara şiddet uygulanmasını anlamıyorum. Herkesin dünyaya gelmesini sağlayan kadınlardır, cennet onların ayakları altındadır" dedi.


Enrique Iglesias ile düet yapacak
Önümüzdeki aylarda yeni şarkılarından oluşan albümün çıkacağının müjdesini veren ünlü sanatçı, yaz aylarında birçok isim ile düet yapmayı planlıyor. Eserlerini verdiği isimlere düet için teklif götüreceğini söyleyen Şahin, teklifini kabul etmeyenlere darılmayacağını söyledi. Mısırlı ve Lübnanlı ünlü sanatçılarla birlikte sahne alacağını dile getiren Şahin, Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Enrique Iglesisas ile düet yapacağını söyleyerek yaz döneminin en büyük sürprizini de açıklamış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...