İsrail, el koyduğu İran gemisini 'demir kubbe'yle koruyor

İsrail, el koyduğu İran gemisini 'demir kubbe'yle koruyor

DÜNYA Haberleri

İsrail ordusu, el konulan İran gemisine yönelik güvenlik önlemleri çerçevesinde, Eliat bölgesine "demir kubbe" bataryası yerleştirdi.

İsrail ordusunun el konulan İran gemisinin bulunduğu limanın çevresinde, "demir kubbe" adı verilen savunma sistemi bataryaları yerleştirdiği bildirildi.

İsrail devlet radyosu, İsrail Hava Kuvvetleri'nin Eliat bölgesine "demir kubbe" bataryalarını yerleştirdiğini duyurdu. Deniz kuvvetlerinin de gemideki tüm silahları tahliye edip, el koyduğu belirtilen haberde, güvenlik önlemleri çerçevesinde, limanın büyük bölümünün de kapatıldığı kaydedildi.

İsrail ordusu, 5 Şubat'ta Gazze'ye geliştirilmiş füze taşıdığını öne sürdüğü bir İran gemisine el koyduğunu ve geminin İsrail'in güneyindeki Eliat Limanı'na çekildiğini açıklamıştı. İran ise söz konusu iddiayı yalanlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...