Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiliz devi, Arda Turan'ı listeye aldı!

İngiliz devi, Arda Turan'ı listeye aldı!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'den Arsenal'in, Atletico Madrid'de oynayan milli oyuncumuz Arda Turan'ın peşinde olduğu iddia edildi.

İspanya La Liga'da şampiyonluk yarışı veren Atletico Madrid ile gösterdiği performans ile devlerin dikkatini çeken Arda Turan, Premier Lig devi Arsenal'in de radarına girdi.İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yeteneki oyuncu Arsenal menajeri Arsene Wenger'in dikkatini çekti. Her açıklamasında Atletico Madrid'de devam etmek istediğini belirten yıldız oyuncu için, Fransız hocanın istekli olduğu ve artık yaşlanan Tomas Rosicky'nin yerine Arda'yı düşündüğü belirtildi.Öte yandan haberde Ahmet Bulut'un açıklamalarına da yer verildi ve "Arda, Atletico'dan ayrılmayacak. Büyük bir takım için oynuyor. İngilizlerden teklifler aldı. Ancak buna rağmen kontartını uzattı ve takımda kaldı" sözleri yer aldı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...