Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muğla'da dehşet: 2 Ölü

/ Kaynak: İHA
Muğla'da dehşet: 2 Ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bir kişi, 13 yıllık karısını 7 aylık bebeği ile birlikte av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Cinnet geçirdiği tahmin edilen kocanın olaydan sonra eşinin ailesini telefonla arayıp, 'gelin kızınızı alın' dediği öğrenildi. Polise teslim olan kocanın, son 3 aydan bu yana eşi ile tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi 1331 Sokak No 43'te meydana gelen olayda, turistik tesislerde mevsimlik garson olarak çalıştığı öğrenilen B.E. (35) ev hanımı olan eşi Birgül E. ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Birgül E. 7 aylık E.B isimli kızını da alıp evden dışarıya kaçtı. Cinnet geçiren öfkeli koca peşinden koşarak av tüfeğiyle ateş etti. Birgül E. olay yerinde hayatını kaybederken, 7 aylık E.B isimli bebek aldığı saçma yaralarıyla kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

12 YIL BEBEK BEKLEDİLER

13 yıl önce evlenen çiftin 12 yıl bebek beklediği, Birgül E.'nin uzun yıllardır tedavi gördüğü belirtildi. Turizm sezonunda garsonluk yaptığı öğrenilen B.E.'nin işsiz kalması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ileri sürüldü. B.E'nin yatalak olan anne ve babasına evde baktığı öğrenilirken, annesinin bir hafta kadar önce bir başka yakınının yanına gittiği, 7 aylık bebeğin de doğması nedeniyle çiftin bir süredir sık sık tartıştıkları iddia edildi. Cinayeti işleyen öfkeli kocanın telefonla eşinin ailesini arayıp gelin kızınızı götürün dediği, ardından emniyet yetkililerine teslim olduğu öğrenildi. Çatalarık Mahalle Muhtarı Hasan Kuşkonmaz, "Aslında sakin bir aileydi. Uzun zamandır çiftin bebekleri olmuyordu. Uzun yıllardır tedavi görüyordu. Olayı duyunca çok üzüldük. 3 aydır sık sık tartıştıklarını duyduk" derken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...