Slaven Bilic isyan etti! Yayını terk etti

Slaven Bilic isyan etti! Yayını terk etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alınan galibiyetten çok mutlu olduğunu dile getiren Bilic, nbsp; ''Oyuncularımı kutluyorum tamamen hakettik. Ellerinden gelen en iyisini yaptılar. Çok büyük bir emek gösterdiler. Bu akyam kaybetsek bile oyuncularımı takdir edecektik. Şunu kabul ediyorum son dokunuşlarda kalite eksikliğimiz var bu maçta da binzer sorunlarla uğraştık ama oyuncularım taktik olarak on puanlık bir performans gösterdiler. Çok sayıda taraftarımız yoktu ama buraya gelenlerin ayaklarına sağlık. Böylesine bir galibiyetinde böylesine bir gol sevinci de sıradışı oldu. Gol son nefesde geldi bu nedenle kutlaması da sıradışı oldu. Her maçta kulübede aktif olmaya çalışıyorum, kazanamasak bile üçncü sırada olursak. Böylesine koşulların olduğu bir sezonda takımın iyi iş çıkaracağını düşünüyor olacaktım. Bugün istim üzerindeydim bazı eksik oyuncularım vardı. Oyuncularım yüzde yüzden fazlasını ortaya koymalıydı. Ersan'a mümkün olduğu kadar duran toplanda ileri çıkmasını istemiştik zaten zaman zaman kendisi de bu inisiyatifi kullanıyordu.'' dedi.

Markus Merk'in Motta'nın pozisyonuna ilişkin sorduğu soruya sinirlenen Slaven Bilic, ''Biz mücadele ediyoruz yine tartışılan penaltı pozisyonları var belki penaltı belki değil. nbsp; Biz Beşiktaş olarak hakemler tarafından eksi yazılıyoruz, gözlerimin gördüğü bu. Biz kulüp olarak doğru ve adil mualeme yapılsın istiyorum. Ben de efendi ve kibar olmayı tercih ediyorum ama karşılığında adil olunsun istiyorum. Ramon'a dokunmanın sert mi yumuşak mı olduğu tartışılıyor böyle bir cihaz yok. Ben bundan rahatsızım koşullar böyleyse bu koşullarda mücadele edeceğim.'' yanıtını vererek toplantıyı terk etti.

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...