Cemre Ramazanoğlu vefat etti - Son Dakika

Cemre Ramazanoğlu vefat etti - Son Dakika

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cemre Ramazanoğlu hayatını kaybetti. Spor dünyası şokta. Tedavi gören Cemre Ramazanoğlu öldü. Cemre Nalan ve Mustafa Ramazanoğlu'nun kızıydı.

Spor dünyasını yasa boğan ölüm - Türk spor dünyası bu akşam çok üzücü bir vefat haberi aldı. Milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas Spor Voleybol Takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu'nun menenjit virüsü nedeniyle tedavi gören 17 aylık kızları Cemre vefat etti.

Minik Cemre için Forma Giydiler


Bazı basketbol takımları ve oyuncular, milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas Spor voleybol takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu'nun 17 aylık kızları Cemre'ye destek olmak için yeşil formalar giydi.

Bazı basketbol takımları ve oyuncular, rahatsızlığı nedeniyle halen yoğun bakımda bulunan milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas Spor Voleybol Takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu'nun 17 aylık kızları Cemre'ye destek olmak için yeşil forma giydi.

Cemre'nin hastalığının ortaya çıkmasının ardından Ramazanoğlu ailesinin yanında olmaya çalışan spor camiası, şimdi de "yeşil" renkli formalarla aileye destek veriyor. Bazı basketbol takımları ve oyuncular yoğun bakımda olan Cemre'nin yanında olduklarını göstermek için yeşil formalar giyerken, sosyal medyada da "Cemre için yeşillendik" mesajıyla ailesinin yanında olduklarını bildiriyor.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu da bir mesaj yayınlayarak, Cemre'ye acil şifalar dilerken, Ramazanoğlu ailesinin yanında olduğunu belirtti.

17 aylık Cemre'ye beyin ameliyatı

Milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas Spor Voleybol Takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu'nun 17 aylık kızları Cemre'ye menenjit virüsü nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde beyin ameliyatı yapıldı.

Arkas Spor İdari Menajeri Bülent Kandemir, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altındaki Cemre Ramazanoğlu'nun beyin kanaması geçirdiğini anlattı.

Kanama sonrası küçük kızın beyin ameliyatına alındığını söyleyen Kandemir, "Şu an beyinde ödem olduğunu biliyoruz. Cemre yoğun bakımda henüz bir gelişme yok" dedi.

Cemre için sosyal paylaşım sitelerinde 26 Şubat tarihinde kan bağışı çağrısında bulunan Nalan Mete Ramazaoğlu dün de kızının ağır bir ameliyat geçirdiğini, herkesin desteğini, duasını beklediklerini ve "mucizeye" ihtiyaçlarının olduğunu yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...