Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan İmirzalıoğlu'ndan şok karar!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan şok karar!

MAGAZİN Haberleri

Dizi sürelerinin uzunluğundan dolayı şikayetçi olan Kenan İmirzalıoğlu bu konuyla ilgili son açıklamasını yaptı.

Dizi süreleriyle ilgili şikayetini bir süre önce "Mevcut dizi süreleri devam ederse seneye ekranda yokum" sözleriyle açıklayan Kenan İmirzalioğlu, kararının 'Karadayı' dizisini kapsamadığını açıkladı. Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de yemek yedi. Mekâna yeni aldığı GMC marka vip minibüsüyle gelen İmirzalioğlu,'Ezel' dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile buluştu.

Karadayı'dan sonra bırakıyor!

Mekânda 4 saate yakın kalan oyuncu mekânın arka kapı çıkışı gazetecileri kırmayarak ayaküstü mini bir röportaj yaptı. İmirzalıoğlu dizi süreleriyle ilgili açıklamasıyla ilgili şunları söyledi: "Arkadaşlar benim açıklamam şuydu, Karadayı'dan sonra diziler 60 dakika olmaz ise ben oynamayacağım diye bir karar almıştım. Türkiye'deki diziler dünyada 80 ülkeye ihraç ediliyor. Yani böyle bir değeri korumamız için bu süreleri kısaltıp sektördeki insanların mutlu bir şekilde çalışmasını sağlamamız lazım. Ben sadece kendi konforum adına söylemiyorum bunu bu sektörde çalışan insanların mutlu yaşaması adına söylüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...