Silahlı maganda, Ankara'ya karıştırdı

/ Kaynak: İHA
Silahlı maganda, Ankara'ya karıştırdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da silahlı bir şahıs önce rastgele havaya ateş etti, ardından silahı başına dayadı. İkna edilen şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Ankara Çankırı Caddesi üzerinde ismi öğrenilemeyen bir şahıs elindeki tabanca ile rastgele ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri Cadde üzerinde güvenlik önlemleri aldı. Alkollü olduğu öğrenilen şahıs olay yerine Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Ekiplerini istedi. Rastgele havaya ateş açan şahsa Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerinden sivil bir polis yanına yaklaştı. Polisin ikna etmeye çalıştığı şahıs havaya ateş ettikten sonra silahı kafasına dayadı. Sivil Polis Memurunun soğukkanlı tutumunun ardından şahıs silahı ile birlikte ikna edilerek teslim oldu. Silahlı saldırgan ifadesi alınmak üzere Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...