Motosiklet sürücüsü otobüsün altında kaldı: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Motosiklet sürücüsü otobüsün altında kaldı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başkent'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde Ankara'nın Çankaya Nenehatun Caddesi Filistin Sokak kavşağında meydana geldi. Filistin Sokak'tan Kırkkonaklar istikametine ilerlemekte olan 06 LNB 71 plakalı Özel Halk Otobüsü Nenehatun Caddesi'nden Filistin Sokağa dönmekte olan Emrah Vural yönetimindeki 45 SA 8753 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışma sonucu Motosiklet Sürücüsü Vural olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet ile yolcu otobüsünde bulunan Reyhan Y. ve Sultan B. hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Kaza yerine gelen Sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen Vural'ın hayatını kaybettiği tespit edilirken yaralı 2 bayan ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Vural'ın kaza yaptığını duyan motosiklet sürücüsü arkadaşları olay yerine geldiklerinde gözyaşlarına boğuldular. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...