Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efkan Ala sert konuştu

/ Kaynak: İHA
Efkan Ala sert konuştu

Politika Haberleri  / İHA

Efkan Ala, İstanbul'da, Ankara'da 3-5 jakobenin, 4 müttefikin statükoyla korudukları tuzağın ya da şantajın istediğini yapmayacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Efkan Bakan Ala, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ve Oltu Belediye Başkan adayı İbrahim Ziyrek ile birlikte Erzurum'un Olur ve Uzundere ilçelerinde temaslarda bulundu. Halkın yoğun sevgi seliyle karşılaşan Bakan Ala, Uzundere seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Bakan Efkan Ala, "Siz talep edeceksiniz biz yapacağız. Biz İstanbul'da, Ankara'da 3-5 tane jakobenin, 4 tane müttefikin stotükoyla kurdukları tuzağın ya da şantajın istediğini yapmayız. Çünkü biz sizden ilham, istikamet alıyoruz. Siyasi iradeye, o iradeyi siyasete veren halkımızın dışında kimse istikamet çizemez. Bunu 11 yıldır yaparak, uygulayarak gösterdik. Biz hayaller kurmadık, vaatler verdik ve yerine getirdik. Onu da sizinle paylaşırız" dedi. Konuşmasının ardından caddedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Ala, helikopterle Erzurum Havalimanı'na geçti, daha sonra özel uçakla Ankara'ya hareket etti.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...