Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Wenger'den Mesut'a ilginç destek!

Wenger'den Mesut'a ilginç destek!

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Arsene Wenger'in Mesut Özil'in futbola dönüşüyle ilgili duyduğu memnuniyeti "Kötü Adam'ı seviyorum" şeklinde ifade ettiğini yazdı.

Son haftalarda formsuzluğu nedeniyle İngiltere'de ve Almanya'da tatsız eleştirilere hedef olup yedek kulübesine kadar düşen Mesut Özil, Arsenal 'in Everton'u 4-1 yendiği maçtan sonra tekrar taraftarların sevgilisi oldu. Bazı İngiliz gazeteler üç ay sonra ilk golünü atan ve mükemmel bir futbol sergileyen Mesut Özil için kurtarıcı melek "Mesih" diye başlık attılar. Arsenal'de topun ucuna gelen Mesut Özil'in oynadığı futbolla Everton'u devirdiğini yazan İngiliz gazeteleri, kulübü ile teknik direktörlük kariyerinin sonuna kadar kontrat imzalamaya hazırlanan Arsene Wenger'in Mesut Özil'in futbola dönüşüyle ilgili duyduğu memnuniyeti "Kötü Adam'ı seviyorum" şeklinde ifade ettiğini yazdı. Namlunun ucundaki Alman yıldızın Arsenal'e Wembley'deki kupa final yolunu açtığını söylerken, "Mesut fizik olarak kendini geliştirmiş göründü. Koşmalarında daha güçlü. Fakar asıl sevdiğim Kirli İş yapmasıydı. Kontrataklarda Kötü Adam olarak iyi iş yaptı. Böyle oynarsa kazanma şansımız daha fazla" diye konuştu. Everton galibiyeti Arsenal'e 2009 yılında Chelsea'ye yenilmelerinden bu yana Arsenal'e ilk defa Futbol Federasyonu Kupası yarı finallerinin yolunu açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...