Galatasaray'da Muslera şoku!

Galatasaray'da Muslera şoku!

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı file bekçisi Muslera'nın sözleşme teklifini bekleterek Dünya Kupası'nı beklediği iddia edildi.

Galatasaray, 31 Aralık'ta Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığını duyurdu ama aradan neredeyse 2.5 ay geçmesine rağmen imzalar atılmadı. Galatasaray'a geldiği günden beri takımın değişmezi olan Muslera, sarı–kırmızılı takımdaki geleceğine Dünya Kupası sonrası karar verecek. Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifine şimdilik "hayır" diyen Uruguaylı kaleci Dünya Kupası sonrası gelecek tekliflere göre hareket edecek. Kararını Galatasaray Yönetimi'ne bildiren Muslera, bu yüzden 31 Aralık'ta başlayan transfer görüşmesini askıya aldı. Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini zam yaparak 2018'e kadar uzatmak istiyor. 2016'ya kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Muslera, sarı -kırmızılı takımdan yıllık 2 milyon euro garanti ücret alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...