Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

/ Kaynak: AA
ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Pervanelerinde hasar nedeniyle Samsun'da bir süre bekletilen ABD Deniz Kuvvetleri'ne ait "USSTaylor" savaş gemisi, römorkör tarafından boğazdan geçirildi.

Pervanelerinde oluşan hasar nedeniyle Samsunport Sanayi Rıhtımı'nda bir süre bekletilen ABD Deniz Kuvvetleri'ne ait "USSTaylor" savaş gemisi, römorkör tarafından çekilip, Çanakkale Boğazı'ndan geçirildi.

Marmara Denizi yönünden Çanakkale Boğazı'na giren ve Ege Denizi yönüne doğru ilerleyen, Hollanda Antilleri bandıralı 32 metre boyunda "Coastal Voyager" adlı romorkörün çektiği geminin geçişine, Sahil Güvenlik'e ait 2 bot ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait "Kurtarma-3" ve "Kurtarma-5" römorkörleri refakat etti.

Geminin gideceği liman hakkında bilgi verilmedi.

Karadeniz'de seyir halinde olan ve yakıt ikmali için Samsun Limanı'na demir atan ABD Deniz Kuvvetleri'ne ait "USS Taylor" savaş gemisi, liman girişinde pervanelerinde oluşan hasarın giderilmesi için 12 Şubat Çarşamba günü Samsunport Sanayi Rıhtımı'na çekilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...