Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evde kanlı alem! Kardeşinin gözü önünde infaz

Evde kanlı alem! Kardeşinin gözü önünde infaz

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda yaşanan olayda, 2 kişi, yeni tanıştıkları biri tarafından evlerinde başlarına birer kurşun sıkılarak öldürüldü

Beyoğlu'nda iddiaya göre, Türkmen uyruklu Muret Beşimov (22), kız kardeşi Leyla ve arkadaşı Rustem Mattiyev (27) ile birlikte eğlenmek için bir bara gitti. Burada başka biriyle tanışan şahıslar, iddiaya göre alkol alıp Murat Beşimov'un evinin yolunu tuttu. Eve gelen şahıslar burada da alkol alarak, eğlenmeye devam etti. Bu esnada yeni tanıştıkları şahıs, iddiaya göre Leyla Beşimov'a sarkıntı olmaya başladı. Muret Beşimov, kız kardeşini korumak için şahısla kavga etmeye başladı. Zanlı, Leyla Beşimov'un gözü önünde kardeşi Muret'i ve lavabodaki Rustem'i tabancayla başlarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Leyla'nın çığlıklarını üzerine mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polis aracına bindirilirken hıçkıra hıçkıra ağlayan Leyla'nın, "Niye onu benden aldın, ben de onun yanına gitmek istiyorum" dediği duyuldu. Cenazeler Adli Tıp Kurumu Cenaze aracına koyularak, morga kaldırıldı. Saldırganın kimliğinin tespit edildiği ve arandığı öğrenildi.
Doğan Can Cesur İSTANBUL İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...