'Benzeri olmayan bir darbe girişimi'

'Benzeri olmayan bir darbe girişimi'

GÜNDEM Haberleri

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) yaptığı soruşturmada, yarım milyondan fazla kişinin dinlendiğinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, skandalla ilgili, "Benzeri olmayan darbe girişimi. Dünyanın görmediği bir şey. Türkiye'de işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, adam olmuş herkesin gizli bir yerde istiflenmiş kaseti var. Sonra bunlar kesilip yapıştırılıyor. Hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Türkiye'yi sömürge haline getiremeyecekler" dedi. Hukuksuz dinlemelere tepki gösteren Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, şu ifadeleri kullandı: "Bizleri dinleyenler keşke Allah'ı dinleseydi. Böylece, özel hayatın mahremiyetinin İslam'a göre en temel hak ve özgürlük olduğunu göreceklerdi."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...