Galatasaray Odeabak'ta galibiyet hedef

/ Kaynak: AA
Galatasaray Odeabak'ta galibiyet hedef

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılılar, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın İstanbul'da İspanyol ekibi Perfumerias Avenida ile karşılaşacak

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İspanya'nın Perfumerias Avenida takımıyla yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Galatasaray Odeabank ile Perfumerias Avenida arasındaki karşılaşma Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak. İlk turda C Grubu'nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, 12 maçta 8 galibiyetle üçüncü sıradan bir üst tura çıkmayı başardı. Galatasaray Odeabank ile aynı grupta mücadele eden Perfumerias Avenida ise 6 galibiyetle, dördüncü oldu.
- Birer galibiyet aldılar
Galatasaray Odeabank ile Perfumerias Avenida, ilk turda birbirleriyle yaptıkları iki maçta birer galibiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul'da 81-56 kazanırken, İspanyol temsilcisi ise Salamanca'daki karşılaşmada 68-48 galip geldi. Bu arada iki takım Avrupa Ligi'nde bugüne dek 6 maç yaptı. Bu maçlarda iki takım üçer galibiyet elde etti. İki takım arasındaki ikinci karşılaşma, 14 Mart Cuma günü Salamanca'da bulunan Pabellon Wurzburg'da İspanyol ekibinin konuğu olacak. İki maç sonunda galibiyetlerde 1-1 eşitlik bulunması halinde üçüncü maç 19 Mart Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 2014 8'li finalleri, 7-13 Nisan tarihlerinde UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde düzenlenecek. Karşılaşmalar, 5 bin koltuk kapasiteli DIVS Sport Hall'da gerçekleşecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...