Beşiktaş ve Fenerbahçe'den minik Cemre'ye başsağlığı

/ Kaynak: AA
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den minik Cemre'ye başsağlığı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri eski sporcuları Mustafa ve Nalan Ramazanoğlu'nun minik kızları Cemre Mina'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı

Beşiktaş Kulübü, erkek voleybol takımı eski sporcusu Mustafa Ramazanoğlu'nun minik kızı Cemre Mina'nın vefat etmesi sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile eski voleybolcumuz Mustafa Ramazanoğlu'nun kızları Cemre Mina, hayata gözlerini yumdu. Cemre Mina Ramazanoğlu'nun cenazesi bugün ikindi namazını müteakip, Karacaahmet Şakirin Camisi'nden kaldırılacaktır. Cemre Mina'ya Allah'tan rahmet, Ramazanoğlu ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi. Fenerbahçe Kulübü de bayan basketbol takımı eski kaptanı Nalan Ramazanoğlu ve Mustafa Ramazanoğlu'nun büyük acısını paylaştı.
Sarı-lacivertliler mesajlarında, "Cemre'nin hayata gözlerini yumması nedeniyle büyük bir üzüntü duymaktayız. Kaptanımıza ve Ramazanoğlu ailesine sabır, küçük Cemre'nin tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Cemre, ışıklar içinde uyu" ifadelerine yer verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...