BBP Ankara adayından TBMM önünde zincirli eylem

/ Kaynak: İHA
BBP Ankara adayından TBMM önünde zincirli eylem

Politika Haberleri  / İHA

Ankara'da Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, TBMM Çankaya Kapısı önünde seçim sistemine tepki göstererek, zincirli ve bantlı eylem yaptı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Remzi Çayır, BBP Ankara belediye başkan adayları ve partililer, TBMM Çankaya Kapısı önünde seçim sistemine tepki göstererek eylem yaptı. Ellerini temsili olarak zincirle bağlayan BBP'liler, ağızlarına da bant yapıştırdı.
BBP Ankara adayından TBMM önünde zincirli eylem
Partililer adına basın açıklaması yapan Remzi Çayır, siyasi partilerin kendilerine ait olan menfaat söz konusu olduğunda, ortak menfaat söz konusu olduğunda umumu çıkarını, milletin çıkarını göz ardı edebildiklerini söyleyerek, "ÜÇ parti hazineden dolu dolu trilyonlarca yardım alırken, şuan 30 Mart yerel seçimlerinde hazırladıkları bayrakları, yaptıkları otobüsleri, televizyonda harcadıkları reklam paralarını, bayrakları, afişleri milletin parasıyla yaparlarken, öbür yanda gerçekten aşağıdakiler ve yukarıdakiler paranoyası ne yazık ki fakirler ve zenginler tablosu siyasi hayatımızda da devam ediyor. Biz buna isyan ediyoruz. Ellerimiz kelepçeli. Evet. Geziyoruz, konuşuyoruz, bütün zamanımızı harcıyoruz. Halkımıza ulaşmak için, doğrularımızı ifade etmek için, inandıklarımızı söylemek için yağmurda, karda da bütün mücadelemizi sürdürüyoruz. Bunların günlük astıkları afişlere, billboardlara, televizyonda verdikleri reklamlara ulaşma şansımız yok. Bu adaletsiz yarışı buradan protesto ediyoruz. Böyle bir yarış olmaz. Hiçbir medeni ülkede, demokrat bir ülkede, ileri demokratik bir ülkede bu tür ayrımcılık olmaz. Eğer eşit şekilde imkanlar yoksa sonucun, milli iradenin adaletli şekilde tecelli etmesini beklemek saftiriklik olur" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...