Konyaspor'dan TFF ve MHK'ya tepki

Konyaspor'dan TFF ve MHK'ya tepki

SPOR Haberleri

Kulüp Başkanı Şan: "Hakem hatalarının sebebiyet vereceği kötü sonuçların sorumlusu, bugüne kadar olumlu yönde destek verdiğimiz TFF ve MHK'dır"

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, hakem hatalarının sebebiyet vereceği kötü sonuçların sorumlusunun, bugüne kadar olumlu yönde destek verdikleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) olduğunu söyledi. Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde artık kritik haftalara girildiğini, TFF ve MHK'yı uyarmak istediğini dile getirdi. Son haftalarda Türk futbolunda yine bilindik senaryoların sahne almaya başladığını savunan Şan, şunları kaydetti: "Bazı maçların sonucunun hakem hatalarıyla değiştirildiğini futbol kamuoyu bariz şekilde görmektedir. Konyaspor olarak özellikle ligin ikinci yarısında maruz kaldığımız hakem hatalarını uygun bir lisanla kamuoyuna duyurmaya çalıştık. Yaptığımız fair-play çağrımız karşılık bulmamış, ligden çekilme tehdidinde bulunan takımlara prim verilmiştir. Başka takımlara kolayca çalınan penaltı düdükleri, takımımız lehine bu sezon ne hikmetse sadece 1 kez çalınmıştır. Bu haftadan itibaren hakemlerin her önemli hatasını insani değil, bir senaryonun parçası olarak görüp kamuoyuna tepkimizi ileteceğiz." Şan, yeşil-beyazlı taraftarların protesto için yürüyüş yapmak istediklerini, ortamı germemek adına bunları engellemeye çalıştıklarını ifade etti. Bütün olanlara rağmen yine de Konyaspor'a yakışan şekilde fair-play çağrısında bulunduklarını vurgulayan Şan, "Hakemlerden cesurca, kamuoyunun takdirini kazanacak şekilde maç yönetmelerini bekliyoruz. Hakem hatalarının sebebiyet vereceği kötü sonuçların sorumlusu, bugüne kadar olumlu yönde destek verdiğimiz TFF ve MHK'dır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...