Mourinho'dan Torres açıklaması!

Mourinho'dan Torres açıklaması!

SPOR Haberleri

Jose Mourinho, Tottenham maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Fernando Torres'in bir kaç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Galatasaray - Chelsae rövanşı öncesinde İngiliz takımında flaş bir gelişme yaşandı. Takımın önemli forveti Fernando Torres'in, İngiltere Premier Lig'de Tottenham ile oynanan ve Londra ekibinin 4-0 kazandığı mücadele öncesinde sakatlandı. İspanyol forvetin durumu hakkında Jose Mourinho önemli açıklamalarda bulundu. Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Torres'in sakatlık durumu hakkında bilgi verdi. Oyuncunun bir kaç hafta sahalardan uzak kalacağını tahmin ettiğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı sakatlığın çok ciddi olmadığının altını çizdi. Chelsea'nin resmi sitesine açıklamalarda bulunan Mourinho, "Torres adale problemi yaşıyor. Çok büyük bir sakatlık olmasa da bu sakatlık sonrası oyuncu birkaç hafta sahalardan uzak kalır. Testlere tabi tutulacak. Hem bağlarında hem de iki dizinde problem var. Şimdi de kaslarında sıkıntı yaşadı. Bazen böyle şeyler olur, bu problemi yaşayan başka oyuncular da var. Bazı oyuncular ise sakatlık problemi olmaksıın sezonu tamamlıyorlar" diye konuştu. Galatasaray, 1-1'in rövanşında Chelsea ile Stamford Bridge'de 18 Mart Salı günü karşılaşacak. Türk Telekom Arena'daki mücadelede Maviler'in tek golünü Fernando Torres kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...