'Sherlock 2016'da dönebilir'

'Sherlock 2016'da dönebilir'

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Televizyonun sevilen dizisi Sherlock'un bulucuları yeni sezonun 2016'da ekranlara dönebileceğini açıkladı.

Kısa bir süre önce üçüncü sezonu sonra eren Sherlock'un bulucularıSteven Moffat ve Mark Gatiss, dizinin geleceği hakkında ipuçları verdi.Mini dizi şeklinde yayınlanan serinin yapımcıları, yeni bölümlerin 2016'da hazır olacağını belirtti. Dizinin bu kadar gecikmesinin sebebi ise, Sherlock sayesinde ünlerine ün katan Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın yoğum programları. Gatiss dizinin geleceği için, "Sherlock'un devam etmesini çok isteriz ama başrollerimiz her geçen gün daha da ünlü oluyor" ifadelerini kullandı.
Dizinin Sherlock'u Benedict Cumberbatch'in seriyle yıldızlaştığını hatırlatan Moffat ve Gatiss, "Onun kim olduğunu kimse bilmiyordu. Kanal yöneticileri ve biz onu istedik. nbsp;İlk deneme çekimine geldiğinde hepimizi etkiledi. Zaten böyle etkileyici yapımlar, yıldız isimlerle yapılmaz, şovun içinden yıldız isimler oluşturur" dedi.Dizinin yayıncı kanalı ise henüz resmi bir tarih açıklamadı.
NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...