Çebi: 'Slaven Bilic'in arkasındayız'

Çebi: 'Slaven Bilic'in arkasındayız'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 2. Başkanı Çebi, Slaven Bilic'e Markus Merk konusunda arka çıktı. Çebi "6+2" yabancı kuralına da katılmadıklarını belirtti.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş - Eskişehir maçı sonrasında Slaven Bilic'in Lig TV yorumcusu Markus Merk'e olan tepkisine değindi. Radyospor'a konuşan ve Hırvat hocaya arka çıkan Çebi, üzerinde mutabakata varıldığı iddia edilen "6+2" yabancı kuralına da katılmadıklarını dile getirdi.
İşte siyah-beyazlıların yöneticisinin sözleri:


"BILIC'İN SABRI TAŞTI"
"Galip olmak bizi mutlu etti Bundan sonrakiler de daha önem ifade ediyor. Umarız devamı gelecek. Slaven Bilic naif kibar adaletli ve vicdanlı bir isim. Beşiktaş ve kendisi onu çok seviyor. Onun ifade tarzından sabrının bitiğini anlıyorum. Hakem hataları her geçen gün artarak ifade ediyor. Slaven Bilic'in de bu tavır karşısında sabrının taştığını görüyorum."


"MERK BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA İZİN YAPSIN"
"Türkiye'de ehil ve bilgili hakemlerimiz var. Onlara değil, dışarıdan birilerini getirip yorum yaptırıyorum. Beşiktaş olarak onun yorumların hoşnut değiliz. Sonuç olarak Beşiktaş maçlarında izin kullanırsa Beşiktaş camiası olarak mutluluk duyacağız. Buna karışamayız tabii yayıncı kuruluş sonuçta. Türkiye'de çok değerli hocalarımız var. Niye dışarıdan adam getiriyoruz."
"Hakemler hata yapabilir. Maçtır, bazı şeyler görülemeyebilir. Sonra yapılan yorumlarda bunların görülememesi yanlış . Sadece işaret ediyoruz, hakemleri incitecek sözlerden herkes kaçınmalı. Slaven Bilic hocamızın tepkisinin arkasındayız."


"6+2'YE KARŞIYIZ"
"6+2 ve 5+3 konusunda bir karar alınabilir. Bu kararların çok çabuk uygulanmasına karşıyım. bunu açıkladığını vakit 2-3 yıl sonra uygulanmalı. Bazı kulüpler böyle ani kararlarla zor durumda kalabilir. Uygulamayı görerek en az 2-3 yıllık zaman ihtiyaç var. Ben tribünde oturan oyuncuya karşıyım. 5+3 deniyor ama ben 5+2 .. 6+2'ye kesinlikle karşıyım. Böyle olsa bile bunun ilerleyen yıllarda uygulamaya alınmasının doğru olacağını düşünüyorum." radyospor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...