Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pistorius mahkeme salonunda istifra etti

/ Kaynak: AA
Pistorius mahkeme salonunda istifra etti

DÜNYA Haberleri  / AA

Güney Afrikalı sporcu, otopsi sonuçlarını duyunca duruşma sırasında istifra etti. Otopsinin ayrıntılarının doğrudan aktarılmasına yasak getirildi.

Olimpiyatlara katılan ilk ampute atlet olarak tarihe geçen Güney Afrikalı sporcu Oscar Pistorius'un kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekle suçlandığı davaya devam ediliyor.


Pretoria'daki duruşmada bugün Prof. Gert Saayman'ın otopsi sonuçlarının dinlendiği, Pistorius'un detaylara dayanamayarak duruşma sırasında istifra ettiği belirtildi.


Duruşmaya sanığın kendisini toparlayabilmesi için ara verildi. Pistorius, kendisini daha iyi hissetmemesine rağmen duruşmaya devam edilmesini istedi. Duruşma sırasında zaman zaman gözyaşlarına boğulan sporcunun yanına, tekrar istifra etme olasılığına karşı bir kap konuldu.
Pistorius mahkeme salonunda istifra etti

Bu arada, otopsiye ilişkin ayrıntılarındoğrudan aktarılmasına yasak getirilirdi.


Cinayetle suçlanan 27 yaşındaki sporcu, 14 Şubat 2013'te evine zorla giren birileri olduğunu düşünerek banyonun kapısından ateş ettiğini ve o sırada eski kız arkadaşının evine girdiğini fark edemediğini ileri sürüyor.
Pistorius mahkeme salonunda istifra etti

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...