Ünlü milyonerden şok mektup: 'Bu adamı kovun'

Ünlü milyonerden şok mektup: 'Bu adamı kovun'

Ekonomi Haberleri

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan ebay'de CEO depremi yaşanıyor.

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan ebay'de CEO depremi yaşanıyor. Şirketin geçen yıl kaybettiği 4 milyar dolarlık zararın sorumlusu olarak gösterilen CEO John Donahoe'un işten çıkarılması için bir hissedar şirketin tüm yönetim kurulu üyelerine mektup gönderdi.

Bu hissedar daha önce Apple'da hisse sahibi olan kişilerinde yatırım araçlarını tekrar değerlendirmesi gerektiğinin tavsiye eden dünyaca ünlü milyoner Carl Icahn'den başkası değil. Icahn yönetim kurulu üyelerine 10 Mart tarihli gönderdiği mektupta, "Şirketin 4 milyar dolar kaybetmesinin kuşkusuz en büyük nedeni CEO'muz John Donahoe'dur.

GİTTİGİDİYOR.COM'UN DA SAHİBİ
Donahoe'un şirketteki mevcuk pozisyonu tekrar gözden geçirilmelidir" ifadesini kullanara CEO'nun kovulması yönünde bir sinyal verdi. ebay Türkiye'nin en büyük online ticaret platformlarından biri olan Gittigidiyor.com'un da sahibi durumunda. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...