Yasak dizisi ne zaman başlıyor- oyuncular

Yasak dizisi ne zaman başlıyor- oyuncular

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Yasak'ın çekimleri başladı. Çok yakında ekranlarda olacak. Yasak dizisinin ilk kareleride yayınlandı

Yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı dizinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk yer alıyor. Senaryosunu Volkan Sümbül, Emre Özdür, Meryem Gültabak ve Ali Demirel'in yazdığı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'na kurulan sette gerçekleştiriliyor. Osmanlı'nın son yıllarında bir konakta geçen dizi, farklı hayat ve sınıfların birbirine karıştığı, aşkın ihtiras, hırs ve hayallerle yeniden anlamlandığı bir hikayeyi anlatıyor.


CALİBE'NİN TUTKUSU
Eşini kaybettikten sonra yeniden evlenmek için çocuklarının büyümesini bekleyen Sai Bey (Fikret Kuşkan), cemiyetin önde gelen zengin isimlerinden biridir. Tüm cemiyet çevresi cemiyet hayatından biriyle evlenmesini beklerken Sai Bey, bir memurun kızı olan Calibe'nin (Deniz Çakır) gençliğine ve güzelliğine tutulur. Calibe, güzelliğiyle birlikte içinde hırsı, hayalleri ve ulaşmak istediği yeni hayat hedeflerini de taşımaktadır. Bir de, teyzesinin oğlu olan Nejat'a (Burak Yamantürk) aşkını.


YASAK DİZİSİ OYUNCULARI
FİKRET KUŞKAN: nbsp;1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazanarak eğitimini bu okulda sürdürüp tamamlamıştır. Oyunculuk konusunda lise eğitimi sırasında edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro aşkıyla sınavlara girer.Zor da olsa konservatuvarı bitirmesinin ardından Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde ilk rolünü oynadı.


DENİZ ÇAKIR: nbsp;Deniz Çakır (d. 31 Aralık 1982, Ankara[1]) Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır. Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kendisi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi'nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır.[2] Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden, Ankara'da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı almıştır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.


BURAK YAMANTÜRK: nbsp;14 Eylül 1980 nbsp;yılında dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümünü okudu ve mezun oldu. İlk oyunculuk hayatına Levent Semerci'nin Ayhan Hanım filmi ile başladı ve yine ilk dizisi olan Veda dizisindeki başarılı performansı ile tanındı. Kadir İnanır'ın başrolünde olduğu türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Tatar Ramazan dizisinde rol almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...