Tahliye olan Kemal Kerinçsiz açıklamalarda bulundu

Tahliye olan Kemal Kerinçsiz açıklamalarda bulundu

GÜNDEM Haberleri

Ergenekon'un bugünkü tahliyeleri arasında yer alan Kemal Kerinçsiz gazetecilere açıklaımalarda bulundu Ergenekon'un asıl hedefini açıkladı.

Açıklama yapan Kerinçsiz 'Bu esaret mücadelemizden bizi geri döndüremeyecektir. Milli bir direnç merkezi oluşturan Ergenekon tertibinin ne ölçüde devleti yok edebilecek bir proje olduğunu gören vatanseverlere binlerce kez selam gönderiyorum. Onlar bu tertibin farkına vardılar. Her tarafta çoban ateşlerini yaktılar ve bu tertibin çökmesine yol açtılar katkı verdiler. Sağolsunlar var olsunlar. 2001 Yılında başlayan bu tertip Oslo görüşmeleri ile birlikte devam etmiş ve 2007 yılı Mayıs ayında başlayan Ergenekon süreci iki hedefe yönelmiştir. Hedef Türk Devleti'ni çökertmek, bütün kurumlarını tasfiye etmektir. Bunun başında TSK'yı yeniden NATO'ya bağlamaktır. Bu başarılmış mıdır evet malesef. Tertibin ikinci ana amacı federasyon yolunun açılmasıdır malesef o da 2006'da Oslo görüşmeleri ile federasyon bağıra bağıra getirilmiştir. Artık Ergenekon tertibinin yürütülmesinde lüzum ve gerek de kalmamıştır. Bu tertibin hukuk dışılığını ortaya koyan Türk hukukçularına, Metin Feyzioğlu'na yönetim kurulu üyelerine ve tüm değerli hukukçularımıza, benimle mücadele eden avukat kardeşlerimize tüm hukukçulara, eşime çok teşekkür ediyorum' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...