Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal mi edilecek - Hakemler gitti

Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal mi edilecek - Hakemler gitti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzon Fener derbi maçı başladı. Trabzonspor Fenerbahçe maçı Lig TV'de ama şifresiz değil. TS FB maçı canlı anlatımı özet ve golleri burada.

Okuyucularımız bu haberi şöyle aradı; Trabzonspor Fenerbahçe canlı izle, Fenerbahçe Trabzonspor maçı izle,Trabzonspor Fenerbahçe maçı izle, Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı anlatım burada. Fener Trabzon canlı izle, Trabzon Fener maçı, TS FB derbi maçı, FB TS derbisi izle canlı...

Trabzonspor Fenerbahçe'yi kendi sahasında ağırlıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat 20.00'da canlı anlatım ile tg.com.tr'de Fenerbahçe Trabzonspor tüm detaylar bu sayfada

MAÇTAN ÖNEMLİ AYRINTILAR

Hakemler soyunma odasına gitti, maç tatil edilebilir.
Bülent Yıldırım ve yardımcıları soyunma odasına gitti.
İlk yarı 56 dakikadır devam ediyor.
Trabzonsporlu taraftarlar sahaya sürekli yabancı maddeler atıyor.

Süper Toto Süper Lig'de dev derbi Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı (izle) anlatım ile LİG TV'de ayrıca tg.com.tr maç merkezinde sizlerle olacak.

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Trabzon Fenerbahçe derbisi
için nefesler tutuldu, Avni Aker'deki dev maç için geri sayım başladı. 3 Temmuz sürecinden bu yana büyük gerginlik yaşayan Trabzonspor ile Fenerbahçe, saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Sarı-lacivertliler kazanarak takipçisi Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkı korumayı hedefliyor. Trabzonspor ise kötü geçen sezonda Fenerbahçe'yi yenerek hem taraftarını sevindirmek hem de 9 maçtır yenemediğini rakibine karşı şanssızlığını kırmak istiyor.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Trabzonspor, bu maçı kazanırsa 686 günlük 'İstanbul Devleri'ni yenememe hasreti son bulacak.

Fırtına, bu maçı kazanırsa puanını 38'e yükseletecek ve dördüncü sıraya çıkarak Avrupa Kupaları potasına girecek.

Trabzonspor, Hami Mandıralı yönetiminde çıktığı 3 lig maçında 2 deplasman beraberliği ve 1 iç saha galibiyeti aldı.

Fenerbahçe bu maçı kaybederse en yakın takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkı 3'e düşecek.

Sarı lacivertlilerde hafif sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Pierre Webo ve Emre Belözoğlu'nun son durumları maç saati belli olacak.

Bu zorlu maç öncesinde Trabzonspor, taraftarlarına sağduyu ve centilmenlik çağrısı yapmıştı.

Fenerbahçe oynadığı son 4 deplasman maçının 3'ünü kaybederken sadece Elazığspor'dan zorlukla 1 puan çıkarmayı başardı. Bununla birlikte Kanarya iç sahada bu sezon hiç kaybetmedi ve son 5 maçını kazandı.

Trabzonspor Fenerbahçe'yi en son 2010 yılında Süper Lig'de 3-2 devirdi.

İki ekip arasında oynanan son 10 maçın 6'sını Fenerbahçe kazanırken, 3 maç berabere bitti, Fırtına sadece 1 maç kazanabildi.

Fenerbahçe, Trabzonspor'u toplamda 41 defa devirirken, bordo mavililer ise rakibin 34 defa dize getirdi. 30 maç berabere sona erdi.

MAÇ ÖNCESİ YORUMLAR

Burak Solmaz: "Bugün Yemekde Hamsi Var Beyler."

Leyla Bilen: "Haydi kanaryam bu maçı 3 puanla kapatırsın:)."

TC Erdem Erdoğan: "gidin ezin gelin."

Ali Dere: "Nedense bugün canım hamsi tava çekiyo."

Ibrahim Çelenk: "Aksama hamsi var tavadami istersiniz yagdami beylerr bayanlar."

Roda Rohat: "Bu maç bizim fener2 0 trabzon."

Ayaz AdaLı: "buğulama olsun."

TC Meltem Bagir: "2 1 bizim HADİ FENER BAHCE."

Emre Turbedaroglu: "umarim fark yaparizda aradaki farki gorurler."

Omer Aras: "hayırlı olsun bir 0 olsun."

Taha Demiraslan: "3 - 0 alırsın hadi FENERBAHÇE."

Ibrahim Çelenk: "2-1 maç kanaryaminnnn allahinnn izniyle."

Burhan Söylemez: "Çevirin hamsileri."

Rexshan Rzabeyli: "Hadi caner erkin."

Hasan Kekeç: "hadi fener görim seni."

Görkem Kabakçılı: "Hamsi tava var bu aksm:-)."

GS Enes Bin Malik: "Fener takımsan 6 atarsın yoksa batarsın Karadenizde....?."

Özkan Ayhan: "Handikalp yap fenerim. Sana geliyorum.."

Sedat Yurtlu: "Caner emre emenike mehmet topal 4 .0bizim olacak ADALETE FENER YAK başarılar kanaryam."

Kim Hyun Joong: "ya bisey soracam hakem guzelmi."

Seda Oguz: "hadi göster kendin fenerbhcem yenelm şunlarda."

Eroğlu Orhan: "Bugün günlerden fenerbahçe furbol şhow."

Özhan Keskin Kuruva: "sustur herkesi fenerbahçem senin için ölürüm ben."

Ercan Balyan: "haydi fenerim onları yenelim."
Muhtemel 11'ler:

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Bourcenau, Colman, Özer, Adrian, Olcan, Henrique
T.D. Hami Mandıra

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen (Kadlec), Caner, Kuyt, M.Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike
T.D. Ersun Yanal


nbsp;Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal mi edilecek - Hakemler gitti


Aziz Yıldırım takımı Trabzon'a bizzat uğurladı
3 PUANI ALIN GELİN
Fenerbahçe, sezonun en gergin karşılaşması olarak nitelenen Trabzon deplasmanı için hazırlıklarını tamamladı. Sadece şampiyonluk yarışı nedeniyle değil, 3 Temmuz sürecinden bu yana iki camia arasında yaşanan gerginlik sebebiyle de ekstra öneme sahip olan müsabaka öncesi oyunculara Başkan Aziz Yıldırım moral verdi. Samandıra'ya giderek takımı Trabzon'a bizzat uğurlayan Başkan Yıldırım, "Trabzonspor maçının camia açısından önemini biliyorsunuz. Ben yanınızda olamayacağım ama kalbim sizlerle olacak. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, size güveniyorum" dedi. Kaptanlar, Başkan'a galibiyet sözü vererek yola çıktı.

Kadlec'e 'hazır ol' emri
Forvet oyuncuların sakatlığının düzelmesine sevinirken, Alves'ten sonra Egemen'in de sakatlanmasıyla bu defa savunmasında sıkıntı yaşamaya başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Kadlec'e 'hazır ol' emri verdi. Egemen'i son idmana çıkmamasına rağmen Trabzon'a götüren Yanal, bu oyuncuyla ilgili kararını maç saatinde verecek. Cezalı Cristian ve sakat Alves'in dışındaki bütün yabancı oyuncuları Trabzon'a götüren Yanal, Egemen ve Meireles'in durumuna göre kadroyu şekillendirecek. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir eşikte olduklarını hatırlatan Yanal, "Bu maçın önemini anlatmama gerek yok. Zaten bizim için ligde kalan her maç final" ifadelerini kullandı. gt; M.Emin ULUÇ



Fener açık ara önde

Fenerbahçe ile Trabzon arasındaki 40 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin 44-37'lik üstünlüğü bulunuyor. 31. maçın berabere sonuçlandığı rekabetin son 9 maçında da Fenerbahçe 6 galibiyet, 3 beraberlik alarak Trabzon'u galibiyete hasret bıraktı. Ayrıca Trabzon son 2 sezonda büyüklerle oynadığı 11 maçı da kazanamadı.



OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK
Fenerbahçe'yi Trabzon'a Başkan Aziz Yıldırım uğurladı. Futbolcuların tek tek elini sıkarak otobüse bindiren Yıldırım, "Kalbim sizinle, kazanıp öyle gelin" dedi. Sarı-lacivertli taraftarlar da takım otobüsüne tezahüratlar eşliğinde havaalanına kadar eşlik etti. Fenerbahçe kafilesine Trabzon'da bine yakın jandarma ve polis eşlik etti. Rize'de konaklayan sarı-lacivertlilerin geçiş güzergâhı üzerindeki ilçelerde de yoğun güvenlik önlemleri alındı ancak bazı taraftarlar takım otobüsüne yumurta attı. nbsp;


90 dakika savaşın
Galibiyetin parolasını 'hücum' olarak belirleyen Hami Mandıralı, "Fenerbahçe galibiyeti camia için 3 puandan daha fazla anlam ifade ediyor. Düdük çalmadan durmak yok" diye konuştu
Trabzon'da bütün şehir Fenerbahçe maçına kilitlendi. Özellikle 3 Temmuz süreci sonrası daha da gergin geçen Fenerbahçe maçları için emniyet geniş güvenlik önlemleri alırken, yönetim de taraftarlara uyarılarda bulundu. Trabzonspor, 9 maçtır mağlup edemediği Fenerbahçe'yi Avni Aker'de mağlup ederek, rakibi karşısındaki kötü gidişata da son vermeyi amaçlıyor. Camianın galibiyet beklentisine cevap vermek parolayı 'hücum' olarak belirleyen Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı oyuncularına uyarılarda bulundu. Fenerbahçe galibiyetinin bordo-mavili camia için '3 puandan çok daha fazla anlam ifade ettiğini' belirten Mandıralı, "Bu sezon ligde istediğimiz konumda değiliz. Ama bu maçı kazanarak bütün hayal kırıklıklarını affettirebiliriz. Elimizde bunun için büyük bir fırsat var. Galip gelmek için 90 dakika boyunca savaşacağız" ifadelerini kullandı. gt; Gökmen ŞAHİN - Trabzon (İHA)

Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal mi edilecek - Hakemler gitti nbsp;
Onur En güzel hediyeyi vereceğiz
Trabzonspor'un başarılı eldiveni Onur Kıvrak, Trabzonspor taraftarının yüzünü güldürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. nbsp;Bu maçın öneminin farkında olduklarını söyleyen Onur, "Fenerbahçe galibiyetinin taraftarları nasıl bir sevince boğacağını çok iyi biliyoruz. Maçtan galibiyetle ayrılıp onlara en güzel hediyeyi vereceğiz" diye konuştu. nbsp;

Dev rekabette 113. randevu
Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu akşam yapacakları karşılaşma ile 113'üncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 112 maçta Trabzonspor 37 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe ise 44 maçı kazandı. 31 maç ise beraberlikle tamamlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 126 gole karşılık kalesinde ise 137 gol gördü.
Meşaleyle değil iyi tezahüratla aydınlat
Trabzonspor yönetimi, kritik Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlara uyarılarda bulundu. nbsp;'Trabzonspor'un büyük taraftarına' başlığıyla resmi sitede yayınlanan yazıda 'Tribünü meşaleyle değil, iyi tezahüratla aydınlat' sloganı kullanıldı. Kulübün ceza sınırında olduğu hatırlatılan açıklamada, taraftarlardan sahaya bir şey atmamaları ve küfürlü tezahürat yapmamaları istendi. nbsp;

nbsp;Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal mi edilecek - Hakemler gitti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...