Türkiye'ye yeni atamalar

Türkiye'ye yeni atamalar

GÜNDEM Haberleri

İsmail Kapan gazetemizin yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Gazetemizde yaklaşık 33 yıldır çeşitli kademelerde görev yapan Nuh Albayrak, Genel Yayın Yönetmenliği görevini Dr. İsmail Kapan'a devretti. Gazetemizin Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan Mustafa Asım Gök'ün yerine ise vekaleten Hamit Arvas getirildi. Albayrak ve Gök'e bugüne kadarki fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

İsmail Kapan kimdir?

1956 yılında Malatya'nın Pütürge ilçesine doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi. Mezuniyetinden sonra aynı fakültede lisans; aynı üniversitenin İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Anabilim Dalında Yüksek Lisans ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde de doktora eğitimini tamamladı. 1978 yılında köşe yazarı olarak profesyonel gazetecilik hayatına başladı. Aynı meslekte yazı işleri müdürü, sorumlu müdür, genel yayın müdürü ve genel koordinatör olarak uzun yıllar yöneticilik görevlerinde bulundu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra, bir süre avukat ve hukuk müşaviri olarak serbest çalıştı. Daha sonra, tekrar gazetecilik mesleğine döndü. 1993 yılında İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) kurdu. Bir buçuk yıl süre ile ajansın, genel müdürlüğünü yaptı. Köşe yazarlığı ile birlikte, 1993 yılından beri görsel medya alanında da çalışmalarını da devam ettirmekte. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...