Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan ve Hacıosmanoğlu soyunma odasında tartıştı iddiası

Volkan ve Hacıosmanoğlu soyunma odasında tartıştı iddiası

SPOR Haberleri

Maçın tatil edilmesi nedeniyle soyunma odası koridoruna giren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaleci Volkan ile tartıştığı iddia edildi.

İddiaya göre; Hacıosmanoğlu "Golden sonra elini niye öyle edep yerine götürüp taraftarı tahrik ettin. Ayıp değil mi yaptığın" demesi üzerine Volkan "Yürü be adam. nbsp; Sen ne diyorsun bana taş çakı bir sürü madde attılar" diyerek sert çıktı.

Bunun üzerine Başkan Hacıosmanoğlu kaleci Volkan'ın üstüne yürürken araya güvenlik güçleri girdi. Ve Volkan'ı soyunma odasına soktular.
nbsp;
BİBER GAZI İLE TARAFTARI DAĞITTILAR
nbsp;
Trabzon emniyeti maç çıkışında şeref tribünün önünde bekleyen taraftarları güvenlik güçleri biber gazı ile dağıttı. Çok sayıda yara taraftar ve polisin olması dikkat çekti. Emniyet Müdürü ve valiyi istifaya davet eden taraftarlar Fenerbahçe yönetimine ve futbolcularına tepki gösterdiler.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...