Metin Feyzioğlu: '17 Aralık yolsuzluk operasyonu değil'

Metin Feyzioğlu: '17 Aralık yolsuzluk operasyonu değil'

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 17 Aralık'ta düğmeye basılmasının sebebinin hükümeti devirmek olduğunu söyledi.

Almanya'nın Köln kentinde Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği toplantıda konuşan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, hükümete destek verdi. 17 Aralık operasyonunda amacın yolsuzlukla mücadele olmadığını belirten Feyzioğlu, "Düğmeye basılmasının sebebi, iktidarın AKP kanadını silkelemektir. Dolayısıyla amacı yolsuzlukla mücadele olmayan bir soruşturmanın, Türkiye'deki bütün yolsuzlukların üzerine samimiyetle gittiğini kabul etmiyorum. Sadece seçtiği yolsuzlukların üzerine gidiyor. O düğmeye samimiyetle basılmasını ve sonucunun samimiyetle getirilmesini talep ediyorsak tarafsız, bağımsız, adil ve etkin bir yargıya ihtiyacımız var. Bana yolsuzluk soruşturmasını yürütenleri kahraman gibi göstermeye kalkmayın. Çünkü o kahramanlaştırdığınız kişiler sahte delillerle Engin Alan'ı, İlker Başbuğ'u zindana atanlar. Kuddusi Okkır'ın, Yarbay Ali Tatar'ın intiharından sorumlu olanlar..." dedi. KÖLN DHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...