Ağrı dağı kadar gerçek!

Ağrı dağı kadar gerçek!

GÜNDEM Haberleri

Kılıçdaroğlu montajlı kasetler için "Ağrı Dağı kadar gerçek" demişti. Ağrılıların CHP Liderine mitinge akın ederek cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü seçim durağı Ağrı ve Muş oldu. İki ilde de kendisini bekleyen yoğun kalabalıklara hitap eden Başbakan, konuşmasında muhalefeti ve paralel yapıyı, çözüm sürecini engellemekle suçladı. "Biz ülkemize, milletimize hizmet mücadelesi verirken, birileri de bize çelme takmanın gayreti içine girdi. Bunun en somut örneğini, çözüm sürecinde gördük" diyen Başbakan şu mesajları verdi: "12 yıldır topraklarımıza akan kanı, göz yaşını, annelerin yürek acısını dindirmek için çırpınıyoruz. Geçen yıl Nevruz'u 77 milyon olarak büyük bir umutla karşıladık. Bu bahar kalıcı olsun diye dua ettik. Hamdolsun bir yıldır terör nedeniyle yeni acılar yaşamadık. Bir yıl içinde doğunun havası değişti. Artık kepenkler kapanmıyor, silah sesleri duyulmuyor. Bu baharın kışa dönmesine, ağız tadımızın kaçmasına hep birlikte izin vermeyeceğiz. Her meselemizi siyaset zemininde çözüme kavuşturacağız. Çözüm kalıcı olursa, Türkiye'yi kimse tutamaz. Ekonomiyi kimse tutamaz. Gezi'de, 17 Aralık ve 25 Aralık girişimlerinde hükümeti indirip süreci bitirmek istediler. Türkiye'nin istiklaline, istikbaline, çözüm sürecine yönelik alçakça saldırıya geçit vermedik. Montajlarla, dublajlarla bizi durduramazlar."


nbsp;Ağrı dağı kadar gerçek!

"BAŞIN AĞRI DAĞI KADAR DİK"
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yayınladığı montajlı tapeler için "Ağrı Dağı kadar gerçek" demişti. Ağrılılar, CHP liderine açtıkları pankartlarla cevap verdi. Ağrı Adliye Meydanı'na asılan pankarttaki "Başın Ağrı Dağı kadar dik, biz sizi çok sevdik" cümlesi dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...