Berkin'in babasına Gül'den geçmiş olsun telefonu

Berkin'in babasına Gül'den geçmiş olsun telefonu

GÜNDEM Haberleri

Gül, Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle yaralanan ve 268 gündür yoğun bakımda tedavi gören Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle yaralanan ve 268 gündür yoğun bakımda tedavi gören 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ile görüştü. Sami Elvan'ı telefonla arayan Gül, Berkin'in yaşadıklarından dolayı büyük üzüntü ve rahatsızlık duyduğunu dile getirdi ve kendisinden bir talebi olup olmadığını sordu.
Sami Elvan ise oğluna destek için SSK Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde bekleyenlere polisin müdahale ettiğini belirtip, "Ben karakol nedir, polis nedir bilmem. Bu tür olaylar olmasını, huzursuzluk ve tatsızlık olmasını istemiyorum" dedi. Gül de İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan gerekli ihtimamın gösterilmesini isteyeceğini söyledi. Görüşmenin ardından Gül, Vali Mutlu'yu arayarak gerekli özenin gösterilmesi talimatını verdi.
Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "hastaneye gaz atıldı" haberlerini yalanladı. Emniyet'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Hastane girişinde 3 çadır kuran, çöp konteynerlerini yakan ve slogan atan, ellerinde plastik sopalar bulunan gruba kanuni sınırlar çerçevesinde müdahalede bulunulmuş ve 10 şahıs gözaltına alınmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...