Alex Telles'e Real Madrid kancası!

Alex Telles'e Real Madrid kancası!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arasında Gremio'dan transfer ettiği Brezilyalı sol kanat oyuncusunun Real Madrid'in listesine girdiği belirtildi.

Brezilya'nın Gremio kulübünden Galatasaray'a transfer olan ve oynadığı futbolla kısa sürede büyük çıkış yakalayan Alex Telles, Real Madrid'in transfer listesine girdi. Coentrao'nun yerine arayışlara giren teknik yönetimin Galatasaray'da forma giyen Alex Telles'i transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. İspanya basını, Brezilyalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüpte yarım sezon oynamasının ardından Real Madrid'in yolunu tutabileceğini iddia etti. İspanyolların dev kulübünün Alex Telles için Galatasaray'a 20 milyon euro teklif yapacağı belirtildi. Galatasaray, Gremio'ya bonservis olarak 6 milyon 150 bin euro vermişti. Bu arada Telles, Marca gazetesi tarafından Avrupa'da futbol oynayan Güney Amerikalı futbolcular arasında haftanın en iyi 11'inde gösterildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...