'Herkese yazıklar olsun' deyip programı bitirdiler

'Herkese yazıklar olsun' deyip programı bitirdiler

SPOR Haberleri

Ntvspor'da Trabzonspor-Fenerbahçe maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen'in derbiyi şöyle değerlendirdi.

"Trabzonsporlu oyuncular ve Hami Hoca da olmak üzere bütün herkese yazık olsun. Bülent Hoca galiba 'Birileri yaralansın' diye bekledi galiba. Bu maçı 54 dakika oynanması nbsp;imkansız. İllaki birinin yaralanması, ölmesi mi lazım. Bu maç seyircisiz oynanacak galiba. Fenerbahçe ve Trabzonsporlu oyuncuların can güvenliği yok. Bu maçta bu şekilde korner taç felan kullanılmaz.
Can güvenliği olmadan mücadele ediyorlar. Ve hala "Maç devam edecek mi?" diye düşünüyorsak nbsp;vay halimize. Kaya geliyor, sahaya "Bunu çekin oynayalım" diyorlar. Yazık böyle işe. Bu maç 54 dakika sürmez. Yazık bu çocuklara. Burak'ın yüzüne madde geldi Rize'nin stadı kapanmadı. nbsp;Bu nasıl yönetim, Volkan'ın kafasına gelse o taş… Neyse Güntekin konuşmayalım futbol felan. Şampiyon olsan ne olur 5 yesen atsan ne olur artık. Ben Hacıosmanoğlu başkanın yerinde olsam ben gider derim hakeme "Hocam bu maçı oynatma" diye. Bu maçın ikinci yarısı oynanmaz, oynanmamalı. Açıklamalarını yaparken sinirli olduğu gözlenen Dilmen, "Ya Güntekin konuşmayalım bile bitirelim" dedi. Programın sunucusu Güntekin Onay, son sözlerini söyledikten sonra programı bitirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...