Kupa Türkiye'de kalacak

Kupa Türkiye'de kalacak

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'inde karşı karşıya gelecek olan VakıfBank ile Eczacıbaşı Vitra'nın takım kaptanları büyük maç öncesi buluştu.

15-16 Mart tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan Final Four'da açılış maçını yapacak olan iki Türk takımı VakıfBank ile Eczacıbaşı VitraA'nın takım kaptanları oldukça iddialı konuştu. VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma, "Favori gösterilmek her zaman bir rehavet getiriyor. Bu yüzden de kendimizi favori olarak görmüyorum. Günlük performanslar çok önemli olacak. O gün kim daha iyi oynarsa, kim daha fazla isterse, o kazanacak. Rakiplerimizin de hepsi çok iyi. Zorlu bir Dörtlü Final olacak. Geçen yıl bu kupayı kazanmıştık. Unvanımızı korumak için oraya gidiyoruz. İnşallah kupa Türkiye'de kalacak" dedi. nbsp;
Eczacıbaşı Vitra Kaptanı Esra Gümüş de Dörtlü Final'de iki Türk takımının yer almasından duydukları gururu dile getirerek, "Türk voleybolunun nerelere geldiğini görebiliyoruz. Çünkü bu noktaya gelebilmek için iki takım da zorlu yollardan geçti. Biz 5 sezondur Dörtlü Final'e gidemiyorduk. Oynayacağımız rakip ise geçen senenin şampiyonu VakıfBank. Biz de kendimize güveniyoruz. Zor bir turnuva olacak. Orada atmosferi ve takım oyununu yakalayan takımın, güzel bir sonuçla döneceğini düşünüyorum. Zaten bana göre yarı finale geçen de kupayı alır" dedi. nbsp;
GURUR VERİCİ BİR OLAY
Gözde, "Bakü'de unvanımızı korumak istiyoruz" derken, Esra Gümüş, Final Four'da iki Türk takımının yer almasının gurur verici olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...