Survivor 2014'te elenen ilk isim Ekrem Toraman!

Survivor 2014'te elenen ilk isim Ekrem Toraman!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması dün akşam seyircileri yine ekranlara kilitledi. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllülerden bir oyuncu ayrıldı.

Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'da, Gönüllüler takımı yarışmayı kaybettiği için oylamaya kalmıştı. Dokunulmazlık oyununu Samanta kazandı. Survivor adasından ilk elenen kişi Ekrem oldu.


Survivor 2014'te ilk elenen isim belli oldu
Survivor'da kaybeden takımdan ilk sms oylamasına kalan Ekrem olmuştu. Yeni eleme sistemi nedeniyle gönüllüler takımı kendi arasında sms'e kalacak adayı belirlerken, halk oylamasıyla ise en favori isim seçildi.


DOKUNULMAZLIK OYUNU
Dokunulmazlık oyununu Samanta kazandı. Alp Kırşan 'Seni kimse Ekrem'in karşısına koyamayacak bu hafta dokunulmazlık kazandın'diyerek Samanta'nın başarısını açıkladı.


ELEMEYE KALAN İKİNCİ İSİM
Pazartesi akşamı sms oylamasında en fazla oyu alan yarışmacı Turabi oldu. Turabi elemeye kalacak ikinci ismi belirledi ve Yiğit'i seçti. Yiğit adı açıklandığında "Kardeşi kardeşe kırdırmak eskilerde kaldı sanıyordum ama öyle değilmiş demek ki" diyerek tepkisini dile getirdi. İsmi açıklanan Ekrem, "Bu oyuna ayak uyduramadım taraf olamadım, bertaraf oldum" diyerek adaya veda etti.


EKREM TORAMAN KİMDİR?
Ekrem Toraman, 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Eskişehir doğumlu olan yarışmacı hakkında henüz yeterli bilgi bulunamıyor. Yarışmacı hakkında edindiğimiz yeni bilgileri güncel olarak bu yazının devamında sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz yıllarda Mustafa Topaloğlu'nun takındığı filozof tavrını takınmasını beklediğimiz Ekrem Toraman adanın beyni olacak gibi gözüküyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...