Muhteşem Yüzyıl dizisine Haseki Sultan geliyor!

Muhteşem Yüzyıl dizisine Haseki Sultan geliyor!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarının rekortmen dizisi Muhteşem Yüzyıl'a sürpriz bir isim daha kadroya katılıyor. Fatma Haseki Sultan geliyor

İlk bölümünden bu yana kadrosunda ünlü isimlere yer veren 'Muhteşem Yüzyıl'a bugüne kadar Şevval Sam, Bergüzar Korel, Büşra Pekin, İlker Aksum, Alper Kul, Altan Görgüm, Esra Akkaya, Hamdi Alkan, Fatmagül Fakı ve Demir Demirkan'ın da aralarında olduğu 22 ünlü isim konuk oldu. Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı ve geniş kadrosuyla dikkat çeken 'Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir isim dahil oluyor. Muhteşem Yüzyıl'da rol alan ünlüler kervanına Yasemin Allen da katıldı. nbsp;Allan, dizide Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Şehzade Beyazid'in eşi Fatma Haseki Sultan olarak izleyici karşısına çıkacak. Üç şehzade, iki de sultan annesi Fatma Haseki Sultan yeni bölümlerde ekrana gelecek.


YASEMİN ALLEN FOTOĞRAFLARI


YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Kay Allen (d. 10 Temmuz 1989, Londra), Türk dizi oyuncusu. nbsp;Yasemin Allen, İngiliz bir baba ile İngiliz asıllı Türk sinema oyuncusu Suna Yıldızoğlu'nun kızıdır. İlkokulu Türkiye'de okudu. 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya gitti ve oraya yerleşti. Queensland Universitesinde Sinema Televizyon bursu kazandı. 2008 yılında Kozmetik şirketi L'Oréal'in Yeni Yüz yarışmasında finalist oldu. Dönüp tekrar Türkiye'ye yerleşti. İlk dizisi olan Elif'te başrol oynamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...