Ersun Yanal takımı bırakıp böyle kaçtı!

Ersun Yanal takımı bırakıp böyle kaçtı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalırken Ersun Yanal'ın saha kenarındaki koşusu gündeme damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Fenerbahçe'yi misafir ettiği maç hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi. İlk yarının uzatma dakikalarında Volkan Demirel'in bulunduğu kaleye yabancı maddesi yağması üzerine, F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın hakemine "Biz gidiyoruz" diyerek herkesten önce soyunma odasına giren isim oldu. Bu dakikadan sonra hakem Bülent Yıldırım da yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına girdi ve karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. 'Devam edemez' talimatı. Yıldırım talimat gereği bu kararı aldı. MHK talimatları çerçevesinde soyunma odasına giden hakemin tekrar sahaya çıkma şansı yok. Hakemlere, "Her türlü şartları göz önüne alarak durumu değerlendireceksiniz. Soyunma odasına öyle gideceksiniz. Asla sahaya geri dönemezsiniz" talimatı her sezon tekrarlanıyor. Dün akşam da maçın hakemi Bülent Yıldırım, 45+8.dakikaya kadar maçı oynatabilmek için bütün şartları zorladı. Daha sonra da yardımcılarıyla beraber soyunma odasına gitti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Trabzonspor maçında attığı depar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalırken Ersun Yanal'ın saha kenarındaki koşusu gündeme damga vurdu.
Maçın 45+9. dakikasında Fenerbahçe ceza alanına yağan yabancı maddeler nedeniyle hakem Bülent Yıldırım soyunma odasına giderek maçı tatil ettiğini açıkladı. Ancak tam maddelerin yağmaya başlamasının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın tepkisi dikkatlerden kaçmadı.
Hakem Bülent Yıldırım'ın oyunu durdurup soyunma odasına gitme kararı aldığı anda yedek kulübesinden çıkarak tünele doğru depar atan Yanal'ın bu görüntüsü sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.
İşte o an;
Ersun Yanal takımı bırakıp böyle kaçtı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...