Sinem Kobal reklam yüzü oldu!

Sinem Kobal reklam yüzü oldu!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, Azerbaycan ziyaretinde sürpriz bir iş teklifi aldı. Sinem Kobal'a Azeri markanın reklam yüzü teklifi geldi.

Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Ziyaretine gittiği yakın arkadaşı Azeri modacı Kamala İbrahimova'nın 'de Camie' adlı markasının tanıtımı için düzenlenen defilede tekstil ve kozmetik üzerine çalışan birçok Azerbaycan firması Sinem Kobal'a iş teklifinde bulundu. Markalarının yüzü olması için Sinem Kobal'a teklifte bulunan firmalar defile sonrasında adeta ayaküstü ihale yaptı.


MENAJERİYLE TEMAS
Güzel oyuncu tekstil ve kozmetik firmalarının yetkilerini tek tek dinledikten sonra tekliflerine sıcak baktığını söyledi. Bunun üzerine söz konusu firmalar Sinem Kobal'ın menajerlik ajansıyla bağlantı kurarak tekliflerini bu kez yazılı olarak yaptılar. Menajerlik ajansı ile birlikte teklifleri inceleyip seçim yaptıktan sonra Sinem Kobal'ın görüntüleri Azeri televizyon kanallarında, fotoğrafları duvar afişlerinde yer alacak. Bakü'yü gezen Sinem Kobal, karşılaştığı Azerbaycanlılar'ın kendisine gösterdiği ilgi karşısında oldukça şaşırdı. Sinem Kobal'ın Azerbaycan'da tanındığını bilmediğini söylediği Kamala İbrahimova, 'Selena' ve 'Romantik Komedi' serisinden dolayı Azeriler'in kendisini çok sevdiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...