Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Fenerbahçe maçı dış basına böyle yansıdı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Fenerbahçe maçı dış basına böyle yansıdı

SPOR Haberleri  / DHA

Dün oynanan ve taraftarların taşkınlıkları nedeniyle çıkan olaylardan dolayı tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı dış basında da gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve taraftarların aşırı taşkınlıkları nedeniyle çıkan olaylardan dolayı tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı dış basında da gündem oldu. Bir çok yabancı basın kuruluşu son dakika başlığı altında maç sırasındaki olayları ve maç sonu stat dışında yaşanan olayları haber yaptı.


Macaristan basınının önemli spor gazetelerinden Nemzetisport, son dakika diye geçtiği olaylarda "Skandal" başlığı atarken, bu tip olayların Türk futbol liginde sürekli olmasının altını çizdiler. Haberde Trabzon taraftarının maç başladığı andan itibaren Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e yabancı ve yanıcı maddeler atıldığı, hakem Bülent Yıldırım'ın maçı oynatmak için elinden geleni yaptığı ama ilk yarının uzatma dakikalarında atılan ve Volkan Demirel'in formasının zarar görmesine neden olan meşalelerden sonra hakem Bülent Yıldırım'ın maçı tatil ettiğini okuyucularına duyurdu. Nemzetisport internet sitesi de olayları gösteren bir videoyu sitesinde paylaştı.


İngiliz Reuters Haber Ajansı'da abonelerine Trabzon-Fenerbahçe maçının olaylar nedeni ile tatil edilmesini "Belalı kalabalık yüzünden maç yarıda kaldı" başlığı ile duyurdu. Maçın tatil edilmesine rağmen olayların stat dışında da devam ettiğini, Trabzonspor taraftarının polis ile çatıştığını haberinde belirtti.


Avrupa'nın önemli spor İnternet sitelerinden olan Goal.com ve soccernews.com siteleri de dün Trabzon'da yaşanan olayları takipçileriyle paylaştı. Her iki sitede Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftarların çıkardığı olaylar yüzünden maçın tamamlanamadığını duyurdu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...