Alman basınında Trabzonspor ve F.Bahçe maçı yorumu

Alman basınında Trabzonspor ve F.Bahçe maçı yorumu

SPOR Haberleri

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve seyirci olayları nedeniyle tatil edilen maçla ilgili Alman basınında da haberler yer aldı.

Kicker dergisinin internet sayfasında yer alan haberde, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın konuk ekibin 1-0 üstünlüğü olduğu sırada tatil edildiğini belirtildi. Karşılaşmanın sahaya yabancı madde ve havai fişek atıldığından dolayı sık sık durduğu, Fenerbahçe'nin 23. dakikada öne geçmesinden sonra zaten sıcak olan atmosferin daha da gergin hale geldiği ve bunun maçın zamanından önce bitmesine neden olduğu da haberde yer aldı. "Maçtan önce karşılaşmanın gergin geçmesinin beklendiği, iki takımın hala 2010-2011 sezonun şampiyonluk için alenen tartıştıkları"na işaret edilen haberde, yabancı maddelerin, maç başlamadan önce sahaya atılmaya başladığı, karşılaşmanın ilk 5 dakikasında maça iki kez ara verildiği, bunun maç sırasında sık sık tekrarlandığı ve ilk yarı sonunda 10 dakika uzatmaya gidildiği kaydedildi. Uzatma dakikaların sonuna doğru Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in hemen yanı başında bir havai fişeğin patlamasının ardından, İstanbul ekibinin ve hakemin sahayı terk ettiği ifade edilen haberde, bunun da maçın tatil edilmesi anlamına geldiği belirtildi. Sport1 adlı internet sitesinde yer alan haberde de Spor Toto Süper Lig'de meydana gelen taşkınlığın, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın tatil edilmesine yol açtığı ifade edildi.
Karşılaşmada sahaya sık sık havai fişek ve yabancı maddenin atıldığı, hakem Bülent Yıldırım'ın birçok kez maça ara verdiği ve ilk yarıdaki 10 dakikalık uzatmanın sonunda maçın tümüyle durduğu haberde yer aldı. "İki kulüp taraftarlarının birbirine düşman olduğu" savunulan haberde, "2011 yılında Fenerbahçe'nin maniple ettiği maçtan dolayı Trabzonspor'un şampiyonluktan olduğu" kaydedildi.
Spox.com internet sitesinde, "Trabzon'da skandal maç'' başlığıyle verilen haberde ise "Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi nasıl bir düşmanlıkla karşıladığı"nı kelimelerle anlatmanın zor olduğuna işaret edildi. Haberde, "iki takımın 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk nedeniyle tartıştıkları" belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...