UEFA Başkanı Platini İstanbul'u istiyor!

/ Kaynak: AA
UEFA Başkanı Platini İstanbul'u istiyor!

SPOR Haberleri  / AA

UEFA Başkanı Michel Platini 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finaline Türkiye'nin ev sahipliği yapması gerektiğini söyledi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eski turnuvalara göre birçok farklılıkla düzenlenecek. Tek ülkenin ev sahipliği yerine şampiyona 13 ülkeye bölünecek. Turnuvanın gerçekleşeceği şehirler için oylama eylül ayında yapılacak. Kritik oylama öncesinde UEFA Başkanı Michel Platini'den Türkiye'ye destek geldi. Fransız futbol adamı 2020 finali için gönlünün Türkiye'den yana olduğunu söyledi. Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na da nbsp;aday olduğunu hatırlatan Platini," Oylamayı benim ülkeme karşı 6'ya beş kaybettiler. Çok uzun zamandır büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak için çalışıyorlar" dedi. İstanbul'dan övgüyle bahseden Platini," Avrupa Futbol Şampiyonası, olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlara talip oldular. Bence 2020'nin yarı finalleri ve finali için hazırlar. Bu bir haftalık futbol festivalinin İstanbul gibi büyük ve güzel bir şehirde düzenlenmesi futbolseverleri de memnun edecektir" diye konuştu. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...