Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşim Salkım: Şarkı söylemeyeceğim!

/ Kaynak: DHA
Yeşim Salkım: Şarkı söylemeyeceğim!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım katıldığı bir kanala kendisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu

A Haber'de ünlü radyocu Hopdedik Ayhan'ın sunduğu "MüzikA" programına yeni şarkısını ve klibini yayınlayan "Yeşim Salkım" misafir oldu.


YAŞIMI BEN SAKLASAM DA ZAMAN SAKLAMAZ!
Benim 40'lı yaştan sonra yapabileceklerim belli.Yaşımı da saklamıyorum.Çünkü ben saklasam da zaman saklamaz.Oyunculukta da daha ağır kadın karakterler oynamak istiyorum.Çok şükür elim ayağım tutuyor.Müzikte yaşayacaklarımı yaşadım.İki tane kızım var.Artık hayattan aldıklarımı geri verme zamanı.İnsanlara faydalı ne yapabilirim diye düşünüyorum.Müzik ve oyunculuk da artık projeler yaparak insanlara katkı sağlamak istiyorum.


BELLİ BİR YAŞTAN SONRA ŞARKI SÖYLEMEYECEĞİM!
Ne yaparsak yapalım herkes bir gün menekşesini sulayacak.Hayatın gerçeği bu.Bende o vakitler yaklaştığında artık şarkı söylemek yerine oyunculuğa kendimi vereceğim.60 ve 70 li yaşlarımda eğer sağlığım elverirse oyunculuğu yapabilirim ama şarkı söylemeyi düşünmüyorum. Belki kırk yılda bir benim için düzenlenecek özel bir gecede sahne alırım.Onun dışında şarkı söylemeyeceğim.Çünkü bence her şey zamanında bırakılınca güzel…


HAYATIMDA BİR KEZ MADONNA GİBİ POZ VERMEK İSTEDİM!
Albüm kapağında ki korsanı protesto etmek için kullandığım fotom Madonna ile aynı.Bunu bilerek ironi olsun diye yaptım.Hatta daha ilk gün twitterda açıkladım üstelik.Buna rağmen eleştirenler oldu.Buradan bir kez daha açıklıyorum, bilerek hayatımda bir kez olsun Madonna gibi poz vermek istedim.Ben Madonna olmak istemiyorum, ben O'nun hayranıyım.


HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE SÜRPRİZ ZEKİ MÜREN PROJESİ
Sanatçı yeni projesini de ilk kez MüzikA'da Hopdedik Ayhan'a açıkladı. "Hüsnü Şenlendirici'nin müzik direktörlüğünü üsteleneceği nefis bir Zeki Müren'e saygı albümü hazırlıyoruz. Albümde Zeki Müren'in kendisine ait şarkılarını seslendireceğim ve aralarda Sanat Güneşi'nin okuduğu şiirleri duyacağız .Bu projenin geliri ise Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak." AKŞAM

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...