Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona kulübü'ne 'Neymar' iddiası

/ Kaynak: AA
Barcelona kulübü'ne 'Neymar' iddiası

SPOR Haberleri  / AA

Katalan kulübünün, maliye ve mahkeme ile anlaşma sağlayıp Neymar olayını dava açılmadan kapatmak istediği öne sürülürken, kulüp başkanı iddiaları yalanladı

La Liga kulübü Barcelona'nın, maliye ve mahkeme ile anlaşma sağlayıp Neymar olayını dava açılmadan kapatmak istediği öne sürüldü. İspanyol basını, Ulusal Mahkeme kaynaklarına dayandırarak verdiği haberlerde, Barcelona avukatlarının, Ulusal Mahkeme Savcılığı'na, "anlaşmaya hazır olduklarını" ilettikleri iddia edildi. Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ise katıldığı bir radyo programında iddiaları yalanladı. Bartomeu, "Savcılık ile hiçbir anlaşma yok, hiçbir şeyi müzakere etmiyoruz. Zamanı geldiğinde gidip kendimizi savunacağız çünkü her şeyi yasalar içinde yaptığımıza inanıyoruz" dedi. Neymar'ın transferi için Brezilya ve İspanya'da tüm vergileri ödediklerini belirten Bartomeu, iki ülke maliyelerinin aralarında anlaşması gerektiğini savundu.
- Martino'ya destek
Öte yandan Bartomeu, son dönemlerde eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Gerardo Martino'ya sahip çıktı. Katalan kulübünün başkanı, "2015 yılına kadar sözleşmesi olan Martino'nun Barça'da uzun bir hayatı olmasını umarım. Devam etmesini isteriz" ifadelerini kullandı. Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı ve teklifler aldığı iddialarına da cevap veren Bartomeu, "Kimsenin Messi'nin sözleşmesini feshetmesi halinde öngörülen 250 milyon avroyu ödeyeceğini sanmıyorum ama bir gün Messi gitmek isterse hiçbir yerde Barça'dan daha iyi olamayacağı yönünde onu ikna etmeye çalışacağız" diye konuştu.
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacak Carles Puyol'un da "kulübün sembollerinden biri" olduğunu dile getiren Bartomeu, futbolcunun kulüpte kalmaya devam etmesinden duyacakları memnuniyeti ifade etti. Bartomeu, gelecek sezon için kesinlikle bir kaleci bir de libero transfer edeceklerini bildirdi. Bartomeu ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Manchester City ile yapacakları rövanş maçı için "İlk maçtaki 2-0'lık skorun bizi çeyrek finale bir adım yaklaştırdığını düşünüyorum. İlk maçta iyi bir sonuç aldık ve takıma güveniyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...