Bursaspor yağmur altında çalıştı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor yağmur altında çalıştı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 17 Mart Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.

Sakatlıkları süren Serdar Aziz, Renato Caja ve Ferhat takımdan ayrı olarak salonda çalışırken gribal enfeksiyona yakalanan Taşkın antrenmana katılmadı. nbsp;Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda yağmura rağmen futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Toplu ısınma hareketlerinin ardından bir süre top saydırma çalışması yapan yeşil beyazlı futbolcular idmanın son bölümünde takım ikiye ayrılarak minyatür kalede ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Sakatlıkları süren Serdar Aziz, Caja ve Ferhat Kiraz takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Şener Özbayraklı ise ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı. Bursaspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...